Member Services

Breadcrumbs

Frequently Asked Questions - Algemeen

FAQs - Algemeen

Algemene vragen en antwoorden

Met de Membership services krijgt u toegang tot veel extra informatie die anders voor u verborgen zou blijven. Tevens geniet u van vele voordelen door speciale Membership kortingen.

U kunt kiezen uit diverse Membership services. Iedere service staat specifiek voor een bepaald interesse gebied.

Aanmelden voor de eerste keer gaat via het menu "nu lid worden".

Kiest u het door u gewenste membership en doorloop de aanmeldprocedure.

Na activatie kunt u voortaan rechtsboven op "login"klikken om in te loggen.

Wilt u later een andere membership toevoegen dan kan dat, zonder dat de aanmeldprocedure doorlopen hoeft te worden, weer via "Nu lid worden"

U ziet al dat er verschillende logo's op de site staan. Het zijn dan ook meerdere ondernemingen en meerdere initiatieven die hier samenwerken in één opzet.
Dat is bewust gedaan omdat we zo veel minder overhead kosten hebben.
Het maakt het misschien in eerste instantie wel iets minder overzichtelijk. Maar dat gaan we u uitleggen in deze FAQ.

Nadat u lid bent geworden en u de betaling (liefst online) heeft geregeld krijgt u van ons een e-mail met daarin de inloggegevens. Bewaart u deze mail goed, we hebben er geen kopie van!

Wilt u van meerdere services lid worden, geef u dan eerst op bij één van de gewenste services. Daarna logt u met de gekregen inloggegevens in geeft u zich op voor eventueel andere services. Dat scheelt u een stuk van de aanmeldingsprocedure.

Als eerste moet u inloggen. U kan dat rechtsboven in de site doen. http://login.onderneemhetonline.nl/
Als u bent ingelogd, gaat u dan naar het onderdeel waar u lid van bent. U kan dat doen door boven op het juiste onderwerp te klikken.
Kiest u dan in het menu links de service waar u lid van bent. Bij "Financieel" zijn er meerdere services waarvoor u apart een lidmaatschap kunt opstarten. U moet dus even kiezen welke u naar toe wilt.
U ziet in het menu links ook al een link naar de aanwezige artikelen.
In de verschillende lidmaatschappen zijn er twee producten, namelijk artikelen en bestanden. Vaak zult u de bestanden ook weer kunnen bereiken via de artikelen. U kan echter ook rechtstreeks naar de bestanden door links in het menu te klikken op de naam van de service waar u lid van bent.

Logt u eerst even in. Door daarna op de gewenste service te klikken kunt u zich daar aanmelden. Door aan te melden als u al ingelogd bent, kunt u een deel van de gegevensprocedure over slaan.

Neen, vooralsnog is daar niet in voorzien. Mogelijk dat de service waar u lid van bent op de originele site wel een forum of andere mogelijkheid heeft om te reageren.
Denkt u er wel aan, de gegevens zijn in het members gedeelte gezet zodat ze niet voor anderen inzichtelijk zijn. U moet/mag dus niet elders deze informatie met anderen delen.

Neen, vooralsnog niet. Zodra er iets is zal het geplaatst worden. In de reguliere service zal er naar verwezen worden. Als u die dus blijft lezen, dan weet u ook of en wanneer er weer nieuwe artikelen of bestanden te vinden zullen zijn.

Vooralsnog is daar niet in voorzien. We wilden juist voorkomen dat u NOG meer mailtjes krijgt.

Ja, dat kan helaas kloppen. We zijn 23 mei 2016 live gegaan na enkele weken hard werken. We hebben toen besloten de knoop door te hakken, want we bleven veranderen, aanpassen, uitbreiden. Dat blijven we nu ook doen, maar dan wel vanuit de situatie dat we al live zijn.
Als iets niet werkt en u het idee heeft dat het echt een fout moet zijn, meldt u het dan even door een mailtje te sturen naar tom.lassing@gmail.com. Dank u wel.

We hebben een document gemaakt met daarin een zevental screenshots. We gaan het zo in het systeem neerzetten dat u het als abonnee makkelijk kan bereiken.

Directe link naar de uitleg: klik hier

­