Member Services

 • Cursus website X5 Basis

  Cursus website X5 Basis

  EUR 24.50

  Op een professionele manier uw websites neerzetten voor een enorm laag bedrag. Het lijkt een tegenstrijdigheid, maar met het programma Website X5 van Incomedia in combinatie met de Allsites basis cursus  is het de werkelijkheid. Het programma zorgt ervoor dat u alles zelf in de hand heeft en alles in één programma kunt regelen, van ontwerp, design afbeeldingen, website functies en het online plaatsen. U zult het maken van websites als een droom ervaren en vertelt staan van uw eigen prestaties.

  Speciaal voor dit programma heeft Allsites een uitgebreide basis cursus beschikbaar zodat u via een eenvoudige uitleg met videobeelden direct de praktische invulling van uw websites kunt bewerkstelligen. Hierdoor bent u in staat om zelfstandig, snel en met extreem lage kosten professionele toepassingen voor uw website in te zetten. Tijdens het gebruik van de cursus leert u de basisvaardigheden die nodig zijn om met het Website X5 programma te kunnen werken.

  U kunt de cursus op uw eigen computer gebruiken. U download eenmalig de basis video cursus vanaf  de membership pagina. Deze is 24 uur per dag 7 dagen per week beschikbaar. Daarna bekijkt u de videocursus via uw eigen computer. U kunt de videocursus bekijken, pauzeren en herhalen zo vaak u wilt tijdens het werken aan uw eigen website.

  Neem nu een lidmaatschap op de Basis Cursus Website X5 en ontvang direct de toegang tot de videobestanden uit het basis pakket. In het Basis  Membership heeft u de juiste informatie als beginner voor het maken van websites met Website X5.

  Prijs: EUR 24.50

  Cursus onderdelen:

  basis 1
  basis 2

   

  Het programma Website X5 is te koop via Incomedia of als all-in-one pakket te koop via onderneemhetonline

 • Club Affiliate Marketing

  Club Affiliate Marketing

  EUR 125.00

  Vergroot de omzet via affiliate marketing.

  Doe je dit op de juiste manier heeft hierbij zowel de affiliate gever als de affiliate nemer enorm voordeel bij.

  - Online tip & ideeën

  - Eboek: Cursus Online ondernemen

  - Eboek: Affiliate marketing cursus

  - Eboek: Super verkopende minisites

  - Basis naslagwerk affiliate marketing

  - White papers affiliate marketing

  - Mini-Cursussen

  - Webinars

  Prijs: EUR 125.00

  Verlenging € 75,- per jaar

 • Cursus website X5 Compleet

  Cursus website X5 Compleet

  EUR 39.50

  Op een professionele manier uw websites neerzetten voor een enorm laag bedrag. Het lijkt een tegenstrijdigheid, maar met het programma Website X5 van Incomedia in combinatie met de Allsites website compleet cursus  is het de werkelijkheid. Het programma zorgt ervoor dat u alles zelf in de hand heeft en alles in één programma kunt regelen, van ontwerp, design afbeeldingen, website functies en het online plaatsen. U zult het maken van websites als een droom ervaren en vertelt staan van uw eigen prestaties.

  Speciaal voor dit programma zijn er uitgebreide video cursus modules beschikbaar zodat u via een eenvoudige uitleg met videobeelden direct de praktische invulling van uw websites kunt bewerkstelligen. Hierdoor bent u in staat om zelfstandig, snel en met extreem lage kosten professionele toepassingen voor uw website in te zetten. Tijdens het gebruik van de cursus leert u precies die mogelijkheden van het programma kennen die u op dat moment nodig heeft. Als uw website later andere functies nodig heeft, dan haalt u dat onderdeel van de cursus erbij en samen met de videobegeleiding voegt u het stap voor stap toe. Hierdoor blijft alles overzichtelijk en de opzet als een geheel.

  U kunt de cursus op uw eigen computer gebruiken. U download eenmalig de video cursus onderdelen die u nodig heeft vanaf de membership pagina. Deze is 24 uur per dag 7 dagen per week beschikbaar. Daarna bekijkt u de videocursus via uw eigen computer. U kunt de videocursus bekijken, pauzeren en herhalen zo vaak u wilt tijdens het werken aan uw eigen website.

  Neem nu een lidmaatschap op de Cursus Website X5 Compleet en ontvang direct de toegang het volledige pakket van meer dan 10 video cursusonderdelen. In het Compleet Membership heeft u alle uitbreidingsmodules van de videocursus  tot uw beschikking. U heeft hiervoor wel de basiskennis van het programma nodig. Voor gevorderde gebruikers van Website X5 zijn de modules geschikt om snel en gericht de juiste toepassingen van het programma in te kunnen zetten.

  Prijs: EUR 39.50

  Cursus Allsites compleet onderdelen:

  menu & pagina
  e-mail formulieren
  Sjablonen
  Gebruikerstoegang
  Dynamische inhoud
  E-commerce
  Blog en sociale netwerken
  Functies voor mobiele apparaten
  Database gebruik
  Betaalsysteem
  Responsive websites
  Meertalige websites
  Responsive uitleg

   LET OP! De compleet cursus bevat geen basis uitleg. Hiervoor heeft u de Professional versie nodig.

  Het programma Website X5 is te koop via Incomedia of als all-in-one pakket te koop via onderneemhetonline

 • Basis onderneemhetonline

  Basis onderneemhetonline

  EUR 10.00

  MEMBERSHIP BASIS E-MARKETING

  Toegangslidmaatschap tot onderneemhetonline.nl basis membership

  Lidmaatschap voor 1 jaar

  Gratis voor lezers onderneemhetonline.nl nieuwsbrief (couponcode nodig)

  Normale Prijs: EUR 10.00

  Naast de onderneemhetonline.nl nieuwsbrief en de website is er nog meer informatie voorhanden. Het gaat om toekomstinzichten van Tom Lassing en Jos van Spelde.

  In 2007 brachten ze enkele e-boeken met daarin vele inzichten die nu door hele grote ondernemingen ingezet worden om hun succes te bereiken.

  Met een onderneemhetonline.nl basismembership deel je mee in de huidige inzichten van Tom en Jos. Dit kan je wel eens heel veel geld gaan opleveren.

  * Wie geld wil besparen, kiest eerst voor een aanmelding op de onderneemhetonline nieuwsbrief. Het eerste jaar betaal je dan geen membership fee. Je ontvangt dan een speciale couponcode.

 • Beursbox extra

  Beursbox extra

  EUR 65.00

  Omdat gewoon niet genoeg is
  Met Beursbox Extra gaan we u meer bieden. Maar het meerdere wordt alleen zichtbaar voor beleggers die daar bewust voor kiezen om meer te willen verkrijgen.

  Het wordt namelijk een besloten leden onderdeel waar we makkelijk met u kunnen communiceren. U kan namelijk op ieder door u gewenst moment uw eigen map bezoeken en kijken of daar al nieuwe artikelen en documenten in zijn geplaatst.

  Zodra we iets nieuws hebben, kunnen we het daar voor u plaatsen, zonder daarvoor uw E-mail inbox verder te vervuilen. Immers, e-mail krijgen we allemaal al genoeg. Nog meer e-mail zit niemand op te wachten. Maar de informatie die u WEL hebben wilt, die wilt u ook wel zelf kunnen benaderen op het moment dat het U uitkomt.

  Het vergde wat voorbereiding maar nu kunnen we u de Beursbox Extra service u dan eindelijk bieden!

  Mede om het exclusief te houden hebben we besloten er een geringe jaarlijkse vergoeding voor te vragen. We dachten eerste aan een euro per dag, maar dat is voor zo'n nieuwe service die zich nog moet bewijzen te veel. We willen het exclusief houden, maar ondertussen ook vooral voor kleine beleggers wel betaalbaar.
  Om een lang verhaal kort te maken, in de introductie periode kost een jaarabonnement op Beursbox Extra slechts EUR 65.00 euro.
  Ons streven zal zijn dat u achteraf zult stellen dat we het serieus weggegeven hebben en dat die EUR 65.00 euro echt veel te weinig was!
  We willen echter nu vooral eerst onze investering in de software en onze tijd in de uitwerking terugverdienen. Het is immers voor u als belegger opgezet en u gaat er geld mee verdienen. Dat is het streven. Dat houdt in dat we toch minstens voor onze inspanningen vergoed willen worden.
  De prijs zal ook na de intro periode zeker omhoog gaan. Het concept is dan ook bewezen en de waarde is dan ook iedere deelnemer duidelijk.
  We stellen het echter enorm op prijs als u als eerste het risico met ons wilt nemen en ons met uw deelname een hart onder de riem wilt steken.

  Wat gaan we u zeker bieden:

  1. Extra rapporten. Ik heb er al één over een bezoek aan een zonnepanelen park in Duitsland geschreven en ik heb een waterrapport dat ik in 2006 voor de BeursAccent Insiders schreef geactualiseerd en dat gaan Beursbox Extra leden gratis krijgen.
  2. Kortingen op eigen producten en diensten
  3. Kortingen op producten en diensten van derden (Ik ben daarover al in contact met enkele externe aanbieders)
  4. Meer informatie dan ik in de gewone Beursbox Nieuwsbrief kwijt kan. Soms kan ik in de nieuwsbrief geen naam en paard noemen, maar de Beursbox Extra leden krijgen dan wel de verdere informatie
  5. Extra artikelen die ik speciaal voor de Beursbox Extra abonnees zal schrijven
  6. Af en toe concrete tips zoals de potentiële tenbagger tip in de goudsector die 23 mei 2016 is verstrekt!

   U kan u hieronder rechts door te drukken op de groene knop opgeven voor deze nieuwe service

  Prijs: EUR 65.00

 • Lifestyles Business Club

  Lifestyles Business Club

  EUR 120.00

  Lidmaatschap Business Club voor actieve Lifestyles distributeurs in Nederland en België

  - extra informatie

  - gratis toegang bedrijfspresentaties in Best

  - korting op trainingen

  - gratis persoonlijk digitaal promotie magazine

  Prijs: EUR 120.00

 • Onmagz lidmaatschap

  Onmagz lidmaatschap

  EUR 75.00

  Basis lidmaatschap voor Onmagz Online interactieve magazines en brochures

  Prijs: EUR 75.00

 • BeursAccent

  EUR 349.00

  In 2006 werd onder de naam Global Energy Newsletter een nieuwe service gelanceerd. Het ging hard dat eerste jaar, met enorme winsten in de energiesector en ingrijpende ontwikkelingen vanwege de fracking techniek die in de VS ontwikkeld en toegepast werd. De degelijke aandelen maakten overigens prachtige winsten, de 'gokjes' waren indertijd een ramp.

  Vooral de beperking tot alleen de energiesector bleek te beperkend. De nieuwe naam BeursAccent gaf al aan dat er breder gekeken zou worden. De maandelijkse nieuwsbrief heeft nog altijd veel aandacht voor energie en duurzaamheidszaken, maar ook andere sectoren krijgen veel aandacht. Beurstrends hebben een groot voordeel, ze zijn lang actief.

  Ondanks de zware beursjaren heeft de service door de jaren heen steeds weer nette resultaten weten te scoren al staan op dit moment lang niet alle huidige portefeuilleposities op winst. De maandelijkse nieuwsbrief geeft steeds weer nieuwe inzichten en interessante beleggingsmogelijkheden. Als nieuwe abonnee koopt u nu goedkoper in dan de service eerder deed! Dat is het geluk van lagere huidige koersen.

  De leden krijgen er binnenkort een extra service gratis bij. Met het opzetten van het membership pakket kunnen we namelijk wat extra services gaan bieden.

  Neemt u nu ook een abonnement op BeursAccent!

  Prijs: EUR 349.00

  (Hieronder ziet u "Gratis" staan bij BeursAccent, maar dat heeft alleen betrekking op de extra periode die u niet afsluit bij een 1 jarig abonnement. Er zijn voordelen te halen met het afsluiten van een langer durend abonnement. Het systeem laat ons niet toe dat onterechte 'gratis' weg te halen.)

 • Optiecursus

  EUR 20.00

  De E-mail Optiecursus in één keer ontvangen. Daarnaast kortingen op de Basiscursus en op E-boeken.

  Verder gaan we ook zeker voor u op zoek naar Tips en Kortingen bij derden.

  Doel is om die 20 euro echt heel, heel, héél erg dik terug te verdienen. De 20 euro per jaar is er in feite slechts als drempel om free riders buiten de deur te houden.

  Prijs: EUR 20.00

 • Succesverhaal/OnderneemhetOnline

  Succesverhaal/OnderneemhetOnline

  EUR 80.00

  SUCCESVERHAAL

  Hoe krijg je online enorm veel succes?

  Miljoenen mensen halen een mooi inkomen uit hun activiteiten op het internet. De verkoopcijfers groeien met vele procenten per jaar. Hoe is dit allemaal mogelijk? Hoe kun jij hier ook succesvol mee worden?

  Een membership van succesverhaal / onderneemhetonline geeft je precies de juiste inzichten, technieken en tips  waar jij op zit te wachten.

  - Artikelen

  - Kortingen op bijeenkomsten

  - Aanbiedingen van derden

  - E-boeken

  - Kortingen op e-boeken en webinars

  - Persoonlijke e-mail vraagbaak voor tips en advies aan Tom Lassing en Jos van Spelde

  Prijs: EUR 80.00 per jaar

  * We weten dat dit een belachelijk laag bedrag is, maar onze missie is het om zoveel mogelijk mensen succes te laten hebben met online ondernemen. Vandaar dit uiterst lage bedrag per jaar.

 • Cursus Website X5 Pro

  Cursus Website X5 Pro

  EUR 54.00

  Op een professionele manier uw websites neerzetten voor een enorm laag bedrag. Het lijkt een tegenstrijdigheid, maar met het programma Website X5 van Incomedia is het de werkelijkheid. Het programma zorgt ervoor dat u alles zelf in de hand heeft en alles in één programma kunt regelen, van ontwerp, design afbeeldingen, website functies en het online plaatsen. U zult het maken van websites als een droom ervaren en vertelt staan van uw eigen prestaties.

  Speciaal voor dit programma is een uitgebreide cursus beschikbaar zodat u via een eenvoudige uitleg met videobeelden direct de praktische invulling van uw websites kunt bewerkstelligen. Hierdoor bent u in staat om zelfstandig, snel en met extreem lage kosten professionele toepassingen voor uw website in te zetten. Tijdens het gebruik van de cursus leert u precies die mogelijkheden van het programma kennen die u op dat moment nodig heeft. Als uw website later andere functies nodig heeft, dan haalt u dat onderdeel van de cursus erbij en samen met de videobegeleiding voegt u het stap voor stap toe. Hierdoor blijft alles overzichtelijk en de opzet als een geheel.

  U kunt de cursus op uw eigen computer gebruiken. U download eenmalig de video cursus onderdelen die u nodig heeft vanaf de membership pagina. Deze is 24 uur per dag 7 dagen per week beschikbaar. Daarna bekijkt u de videocursus via uw eigen computer. U kunt de videocursus bekijken, pauzeren en herhalen zo vaak u wilt tijdens het werken aan uw eigen website.

  Neem nu een lidmaatschap op de Cursus Website X5 PRO en ontvang direct de toegang het volledige pakket van meer dan 10 video cursusonderdelen. In het Pro Membership heeft u alles tot uw beschikking en daarmee is het geschikt voor zowel beginners als gevorderden.

  Prijs: EUR 54.00

  Cursus onderdelen:

  basis 1
  basis 2
  menu & pagina
  e-mail formulieren
  Sjablonen
  Gebruikerstoegang
  Dynamische inhoud
  E-commerce
  Blog en sociale netwerken
  Functies voor mobiele apparaten
  Database gebruik
  Betaalsysteem
  Responsive websites
  Meertalige websites
  Responsive uitleg

   

  Het programma Website X5 is te koop via Incomedia of als all-in-one pakket te koop via onderneemhetonline

 • Website Marketing totaal service abonnement

  Website Marketing totaal service abonnement

  EUR 211.75

  Als zzp, zelfstandig ondernemer of kleine organisatie wordt er veel van uw tijd gevraagd om uw onderneming draaiende te houden.

  Met de verdere ontwikkeling van het internet komen er steeds meer (online) marketing activiteiten bij: professionele website, webshop, nieuwsbrieven, sociale media, digitale informatie, klantencontact enz.

  Naast veel tijd om het op te zetten en uit te voeren bent u vaak ook nog een vermogen kwijt om dit allemaal op te laten zetten. Dat is vaak de reden dat ondernemers nog ver achterblijven in de digitale ontwikkelingen.

  Met de service "Website Marketing Totaal" brengt u daar verandering in. U betaald geen opstartkosten, maar een vast maandelijks bedrag voor een compleet pakket van website, webshop, nieuwsbrieven en digitale magazines. Ook een groot gedeelte van uw marketing wordt voor u gedaan.

  Waaruit bestaat deze service?

    • 24x7 online*
     • Uw eigen professionele website
     • Uw eigen Webshop Webshop klanten opvolgsysteem
     • Product/dienst landingspagina’s Online promotie/documentatie magazines
    • E-marketing en sociale media service per maand inclusief *:
     • 1 x nieuwsbrief aanmaak en verzending
     • 1 x opzet landingspagina
     • 5 digitale online brochures (vanuit pdf)
     • 10 artikelen mutaties in webshop
     • 4 artikelen op website services
    • inclusief per kwartaal*
     • online magazine met 8 pagina’s

  * Marketing & service op basis van het zelf digitaal aanleveren teksten, afbeeldingen en andere mediavormen

  Omdat u zelf ook toegang heeft tot het gehele pakket kunt u, als u daar behoefte aan heeft, zelf ook actief in online marketing betrokken zijn voor uw onderneming. Na een eerste persoonlijke gesprek over de exacte invulling, bent ook u snel online vertegenwoordigd op een professionele wijze.

  Website: websitemarketing

  Prijs: € 175,- per maand (excl BTW)

   

  Tevredenheidsgarantie

  In de eerste maand bespreken wij de opzet van uw website en het plan van aanpak. Dit neemt ongeveer 7 dagen in beslag. Daarna gaan wij aan de website werken en het resultaat zal na ongeveer 14 dagen zichtbaar zijn. Wij presenteren het plan en de website aan u. Als u niet tevreden bent over het resultaat, dan heeft u onze garantie dat u het volledige bedrag op uw bankrekening teruggestort krijgt.*

  * lees de voorwaarden bij de bestelling

  Maandelijkse service met abonnement

  De Marketing total service is een maandelijks abonnement. U betaald iedere maand een vast bedrag voor de complete service. Er zijn geen verborgen kosten en als u met de service wilt stoppen dan kunt u dit 30 dagen vooraf aangeven.
  Het is eventueel mogelijk om de website, tegen vergoeding, van ons over te nemen.
  Het abonnement wordt iedere maand automatisch verlengt en betaling verloopt via automatische incasso. U hoeft hier zelf geen actie voor te ondernemen.

  RESERVEER NU UW WEBSITE MARKETING TOTAAL SERVICE DOOR OP DE "ABONNEREN" KNOP TE DRUKKEN
  Na het invullen van de gegevens kunt u online de betaling doen waarna de service direct actief is.

 • Onepage huurwebsite Wordpress CMS

  EUR 10.00

  ONEPAGE WEBSITE HUREN

  Onepage: Er is geen menu-structuur. Alle inhoud komt op één pagina. Dit is met name geschikt als u slechts één product of dienst aan wilt bieden of als u een opbouwend verhaal naar voren wilt brengen.

  Kosten per maand: EUR 10.00 incl. BTW
  Eerste betaling online, vervolg betalingen via automatische betaling

  Dit is inclusief basisontwerp, webhosting, sub-domeinnaam naar keuze en 1 e-mail adres.
  U heeft zelf de mogelijkheid om de website aan te passen indien gewenst.
  Indien u al een eigen domeinnaam heeft, dan kunt u deze doorverwijzen naar de huurwebsite. In dat geval dient u zelf zorg te dragen voor uw e-mail adressen en beheer.

 • Online huurwebsite Wordpress CMS

  EUR 20.00

  ONLINE WEBSITE HUREN

  Online: Er is een menu-structuur met 4 pagina's: Home, product/dienst, over ons, contact. Deze worden voor u aangemaakt met de door u aangeleverde gegevens en afbeeldingen.

  Kosten per maand: EUR 20.00 incl. BTW
  Eerste betaling online, vervolg betalingen via automatische betaling

  Dit is inclusief basisontwerp, webhosting, sub-domeinnaam naar keuze en 1 e-mail adres.
  U heeft zelf de mogelijkheid om de website aan te passen indien gewenst.
  Indien u al een eigen domeinnaam heeft, dan kunt u deze doorverwijzen naar de huurwebsite. In dat geval dient u zelf zorg te dragen voor uw e-mail adressen en beheer.

 • Interactive huurwebsite Wordpress CMS

  EUR 25.00

  INTERACTIVE WEBSITE HUREN

  Interactive: Er is een menu-structuur met 5 pagina's: Home, product/dienst, blog/nieuws, over ons, contact. Deze worden voor u aangemaakt met de door u aangeleverde gegevens en afbeeldingen. De blog/nieuws pagina maakt het mogelijk om snel berichten online te plaatsen die bezoekers eventueel kunnen delen of van commentaar kunnen voorzien.

  Kosten per maand: EUR 25.00 incl. BTW
  Eerste betaling online, vervolg betalingen via automatische betaling

  Dit is inclusief basisontwerp, webhosting, sub-domeinnaam naar keuze en 1 e-mail adres.
  U heeft zelf de mogelijkheid om de website aan te passen indien gewenst.
  Indien u al een eigen domeinnaam heeft, dan kunt u deze doorverwijzen naar de huurwebsite. In dat geval dient u zelf zorg te dragen voor uw e-mail adressen en beheer.

 • Webshop huurwebsite Wordpress CMS

  EUR 30.00

  WEBSHOP WEBSITE HUREN

  webshop: Er is een menu-structuur met 4 pagina's: Home, blog/nieuws, over ons, contact. Deze worden voor u aangemaakt met de door u aangeleverde gegevens en afbeeldingen. De webshop is professioneel en zeer uitgebreid. Inclusief het ontvangen van online betalingen (via betaalprovider Mollie). De webshop wordt voor u opgezet met artikelen structuur. U kunt zelf de artikelen en andere product-opties invoeren.

  Kosten per maand: EUR 30.00 incl. BTW
  Eerste betaling online, vervolg betalingen via automatische betaling

  Dit is inclusief basisontwerp, webhosting, sub-domeinnaam naar keuze en 1 e-mail adres.
  U heeft zelf de mogelijkheid om de website aan te passen indien gewenst.
  Indien u al een eigen domeinnaam heeft, dan kunt u deze doorverwijzen naar de huurwebsite. In dat geval dient u zelf zorg te dragen voor uw e-mail adressen en beheer.

 • Webshop EXTRA huurwebsite Wordpress CMS

  EUR 40.00

  WEBSHOP EXTRA WEBSITE HUREN

  webshop extra: Er is een menu-structuur met 4 pagina's: Home, blog/nieuws, over ons, contact. Deze worden voor u aangemaakt met de door u aangeleverde gegevens en afbeeldingen. De webshop is professioneel en zeer uitgebreid. Inclusief het ontvangen van online betalingen (via betaalprovider Mollie). De webshop wordt voor u opgezet met artikelen structuur. U kunt zelf de artikelen en andere product-opties invoeren.
  EXTRA: uitgebreide mogelijkheden voor klantencontact via e-mail. Nieuwsbrieven en contactbeheer

  Kosten per maand: EUR 40.00 incl. BTW
  Eerste betaling online, vervolg betalingen via automatische betaling

  Dit is inclusief basisontwerp, webhosting, sub-domeinnaam naar keuze en 1 e-mail adres.
  U heeft zelf de mogelijkheid om de website aan te passen indien gewenst.
  Indien u al een eigen domeinnaam heeft, dan kunt u deze doorverwijzen naar de huurwebsite. In dat geval dient u zelf zorg te dragen voor uw e-mail adressen en beheer.

 • Club Websites onderneemhetonline

  EUR 10.00

  Memberclub voor particulieren, ondernemers, zzp en organisaties die zelf websites maken en beheren.

  Uitgebreide informatie, tips en nieuws over zelf websites maken en beheren.

  Binnen deze club heeft u toegang tot het online kennis systeem over Website X5, Wordpress en Joomla!.
  Tevens de mogelijkheid om direct vragen aan experts te stellen. Wij helpen u op een praktische manier.

  Prijs: EUR 10.00 per jaar

   

   

 • Pakket Website X5 Evolution + Cursus Website X5 Pro

  Pakket Website X5 Evolution + Cursus Website X5 Pro

  EUR 99.00

  WEBSITE X5 EVOLUTION + CURSUS WEBSITE X5

  Op een professionele manier uw websites neerzetten voor een enorm laag bedrag. Het lijkt een tegenstrijdigheid, maar met het programma Website X5 van Incomedia is het de werkelijkheid. Het programma zorgt ervoor dat u alles zelf in de hand heeft en alles in één programma kunt regelen, van ontwerp, design afbeeldingen, website functies en het online plaatsen. U zult het maken van websites als een droom ervaren en vertelt staan van uw eigen prestaties.

  Speciaal voor dit programma is een uitgebreide cursus beschikbaar zodat u via een eenvoudige uitleg met videobeelden direct de praktische invulling van uw websites kunt bewerkstelligen. Hierdoor bent u in staat om zelfstandig, snel en met extreem lage kosten professionele toepassingen voor uw website in te zetten. Tijdens het gebruik van de cursus leert u precies die mogelijkheden van het programma kennen die u op dat moment nodig heeft. Als uw website later andere functies nodig heeft, dan haalt u dat onderdeel van de cursus erbij en samen met de videobegeleiding voegt u het stap voor stap toe. Hierdoor blijft alles overzichtelijk en de opzet als een geheel.

  U kunt de cursus op uw eigen computer gebruiken. U download eenmalig de video cursus onderdelen die u nodig heeft vanaf de membership pagina. Deze is 24 uur per dag 7 dagen per week beschikbaar. Daarna bekijkt u de videocursus via uw eigen computer. U kunt de videocursus bekijken, pauzeren en herhalen zo vaak u wilt tijdens het werken aan uw eigen website.

  Neem nu een lidmaatschap op de Cursus Website X5 PRO en ontvang direct de toegang het volledige pakket van meer dan 10 video cursusonderdelen. In het Pro Membership heeft u alles tot uw beschikking en daarmee is het geschikt voor zowel beginners als gevorderden.

  Prijs: EUR 99.00 voor Licentie software (onbeperkt) +  Cursus Website X5 Pro

  Verlenging lidmaatschap voor Website Club € 10,- per jaar. (Software Website X5 werkt ook zonder lidmaatschap)

  Het pakket omvat:

  1 licentie voor Website X5 EVOLUTION 12 software

  Cursus Website X5 Pro

  • basis 1
   basis 2
   menu & pagina
   e-mail formulieren
   Sjablonen
   Gebruikerstoegang
   Dynamische inhoud
   E-commerce
   Blog en sociale netwerken
   Functies voor mobiele apparaten
   Database gebruik
   Betaalsysteem
   Responsive websites
   Meertalige websites
   Responsive uitleg

   

  Het programma Website X5 EVOLUTION is de standaard versie en betreft licentie van Incomedia

  HOSTING IS OPTIONEEL
  Als extra toevoeging voor dit pakket kunt u kiezen voor een aantrekkelijk aanbod voor webhosting. Hiermee kunt u meerdere website zelf hosten en heeft u de volledige controle over het beheer.

  totaal pakketprijs EUR 99.00 eenmailg

 • Goud rapporten

  EUR 39.00

  Goudrapport

  Prijs: EUR 39.00

­