Member Services

Cursus website X5 Basis

Op een professionele manier uw websites neerzetten voor een enorm laag bedrag. Het lijkt een tegenstrijdigheid, maar met het programma Website X5 van Incomedia in combinatie met de Allsites basis cursus  is het de werkelijkheid. Het programma zorgt ervoor dat u alles zelf in de hand heeft en alles in één programma kunt regelen, van ontwerp, design afbeeldingen, website functies en het online plaatsen. U zult het maken van websites als een droom ervaren en vertelt staan van uw eigen prestaties.

Speciaal voor dit programma heeft Allsites een uitgebreide basis cursus beschikbaar zodat u via een eenvoudige uitleg met videobeelden direct de praktische invulling van uw websites kunt bewerkstelligen. Hierdoor bent u in staat om zelfstandig, snel en met extreem lage kosten professionele toepassingen voor uw website in te zetten. Tijdens het gebruik van de cursus leert u de basisvaardigheden die nodig zijn om met het Website X5 programma te kunnen werken.

U kunt de cursus op uw eigen computer gebruiken. U download eenmalig de basis video cursus vanaf  de membership pagina. Deze is 24 uur per dag 7 dagen per week beschikbaar. Daarna bekijkt u de videocursus via uw eigen computer. U kunt de videocursus bekijken, pauzeren en herhalen zo vaak u wilt tijdens het werken aan uw eigen website.

Neem nu een lidmaatschap op de Basis Cursus Website X5 en ontvang direct de toegang tot de videobestanden uit het basis pakket. In het Basis  Membership heeft u de juiste informatie als beginner voor het maken van websites met Website X5.

Prijs: EUR 24.50

Cursus onderdelen:

basis 1
basis 2

 

Het programma Website X5 is te koop via Incomedia of als all-in-one pakket te koop via onderneemhetonline

­