Member Services

Website Marketing totaal service abonnement

Als zzp, zelfstandig ondernemer of kleine organisatie wordt er veel van uw tijd gevraagd om uw onderneming draaiende te houden.

Met de verdere ontwikkeling van het internet komen er steeds meer (online) marketing activiteiten bij: professionele website, webshop, nieuwsbrieven, sociale media, digitale informatie, klantencontact enz.

Naast veel tijd om het op te zetten en uit te voeren bent u vaak ook nog een vermogen kwijt om dit allemaal op te laten zetten. Dat is vaak de reden dat ondernemers nog ver achterblijven in de digitale ontwikkelingen.

Met de service "Website Marketing Totaal" brengt u daar verandering in. U betaald geen opstartkosten, maar een vast maandelijks bedrag voor een compleet pakket van website, webshop, nieuwsbrieven en digitale magazines. Ook een groot gedeelte van uw marketing wordt voor u gedaan.

Waaruit bestaat deze service?

   • 24x7 online*
    • Uw eigen professionele website
    • Uw eigen Webshop Webshop klanten opvolgsysteem
    • Product/dienst landingspagina’s Online promotie/documentatie magazines
   • E-marketing en sociale media service per maand inclusief *:
    • 1 x nieuwsbrief aanmaak en verzending
    • 1 x opzet landingspagina
    • 5 digitale online brochures (vanuit pdf)
    • 10 artikelen mutaties in webshop
    • 4 artikelen op website services
   • inclusief per kwartaal*
    • online magazine met 8 pagina’s

* Marketing & service op basis van het zelf digitaal aanleveren teksten, afbeeldingen en andere mediavormen

Omdat u zelf ook toegang heeft tot het gehele pakket kunt u, als u daar behoefte aan heeft, zelf ook actief in online marketing betrokken zijn voor uw onderneming. Na een eerste persoonlijke gesprek over de exacte invulling, bent ook u snel online vertegenwoordigd op een professionele wijze.

Website: websitemarketing

Prijs: € 175,- per maand (excl BTW)

 

Tevredenheidsgarantie

In de eerste maand bespreken wij de opzet van uw website en het plan van aanpak. Dit neemt ongeveer 7 dagen in beslag. Daarna gaan wij aan de website werken en het resultaat zal na ongeveer 14 dagen zichtbaar zijn. Wij presenteren het plan en de website aan u. Als u niet tevreden bent over het resultaat, dan heeft u onze garantie dat u het volledige bedrag op uw bankrekening teruggestort krijgt.*

* lees de voorwaarden bij de bestelling

Maandelijkse service met abonnement

De Marketing total service is een maandelijks abonnement. U betaald iedere maand een vast bedrag voor de complete service. Er zijn geen verborgen kosten en als u met de service wilt stoppen dan kunt u dit 30 dagen vooraf aangeven.
Het is eventueel mogelijk om de website, tegen vergoeding, van ons over te nemen.
Het abonnement wordt iedere maand automatisch verlengt en betaling verloopt via automatische incasso. U hoeft hier zelf geen actie voor te ondernemen.

RESERVEER NU UW WEBSITE MARKETING TOTAAL SERVICE DOOR OP DE "ABONNEREN" KNOP TE DRUKKEN
Na het invullen van de gegevens kunt u online de betaling doen waarna de service direct actief is.

­