Member Services

Pakket Website X5 Evolution + Cursus Website X5 Pro

WEBSITE X5 EVOLUTION + CURSUS WEBSITE X5

Op een professionele manier uw websites neerzetten voor een enorm laag bedrag. Het lijkt een tegenstrijdigheid, maar met het programma Website X5 van Incomedia is het de werkelijkheid. Het programma zorgt ervoor dat u alles zelf in de hand heeft en alles in één programma kunt regelen, van ontwerp, design afbeeldingen, website functies en het online plaatsen. U zult het maken van websites als een droom ervaren en vertelt staan van uw eigen prestaties.

Speciaal voor dit programma is een uitgebreide cursus beschikbaar zodat u via een eenvoudige uitleg met videobeelden direct de praktische invulling van uw websites kunt bewerkstelligen. Hierdoor bent u in staat om zelfstandig, snel en met extreem lage kosten professionele toepassingen voor uw website in te zetten. Tijdens het gebruik van de cursus leert u precies die mogelijkheden van het programma kennen die u op dat moment nodig heeft. Als uw website later andere functies nodig heeft, dan haalt u dat onderdeel van de cursus erbij en samen met de videobegeleiding voegt u het stap voor stap toe. Hierdoor blijft alles overzichtelijk en de opzet als een geheel.

U kunt de cursus op uw eigen computer gebruiken. U download eenmalig de video cursus onderdelen die u nodig heeft vanaf de membership pagina. Deze is 24 uur per dag 7 dagen per week beschikbaar. Daarna bekijkt u de videocursus via uw eigen computer. U kunt de videocursus bekijken, pauzeren en herhalen zo vaak u wilt tijdens het werken aan uw eigen website.

Neem nu een lidmaatschap op de Cursus Website X5 PRO en ontvang direct de toegang het volledige pakket van meer dan 10 video cursusonderdelen. In het Pro Membership heeft u alles tot uw beschikking en daarmee is het geschikt voor zowel beginners als gevorderden.

Prijs: EUR 99.00 voor Licentie software (onbeperkt) +  Cursus Website X5 Pro

Verlenging lidmaatschap voor Website Club € 10,- per jaar. (Software Website X5 werkt ook zonder lidmaatschap)

Het pakket omvat:

1 licentie voor Website X5 EVOLUTION 12 software

Cursus Website X5 Pro

 • basis 1
  basis 2
  menu & pagina
  e-mail formulieren
  Sjablonen
  Gebruikerstoegang
  Dynamische inhoud
  E-commerce
  Blog en sociale netwerken
  Functies voor mobiele apparaten
  Database gebruik
  Betaalsysteem
  Responsive websites
  Meertalige websites
  Responsive uitleg

 

Het programma Website X5 EVOLUTION is de standaard versie en betreft licentie van Incomedia

HOSTING IS OPTIONEEL
Als extra toevoeging voor dit pakket kunt u kiezen voor een aantrekkelijk aanbod voor webhosting. Hiermee kunt u meerdere website zelf hosten en heeft u de volledige controle over het beheer.

totaal pakketprijs EUR 99.00 eenmailg

Webhosting als extra uitbreiding.
Maak gebruik van de voordelige aanbieding van onderneemhetonline.nl
Eigen Plesk controle paneel, FTP, PHP 5.4/6/7, eigen databases, 1 klik installaties
Prijzen zijn per jaar incl btw.
(exclusief domeinnamen)

­