Member Services

Cursus website X5 Compleet

Op een professionele manier uw websites neerzetten voor een enorm laag bedrag. Het lijkt een tegenstrijdigheid, maar met het programma Website X5 van Incomedia in combinatie met de Allsites website compleet cursus  is het de werkelijkheid. Het programma zorgt ervoor dat u alles zelf in de hand heeft en alles in één programma kunt regelen, van ontwerp, design afbeeldingen, website functies en het online plaatsen. U zult het maken van websites als een droom ervaren en vertelt staan van uw eigen prestaties.

Speciaal voor dit programma zijn er uitgebreide video cursus modules beschikbaar zodat u via een eenvoudige uitleg met videobeelden direct de praktische invulling van uw websites kunt bewerkstelligen. Hierdoor bent u in staat om zelfstandig, snel en met extreem lage kosten professionele toepassingen voor uw website in te zetten. Tijdens het gebruik van de cursus leert u precies die mogelijkheden van het programma kennen die u op dat moment nodig heeft. Als uw website later andere functies nodig heeft, dan haalt u dat onderdeel van de cursus erbij en samen met de videobegeleiding voegt u het stap voor stap toe. Hierdoor blijft alles overzichtelijk en de opzet als een geheel.

U kunt de cursus op uw eigen computer gebruiken. U download eenmalig de video cursus onderdelen die u nodig heeft vanaf de membership pagina. Deze is 24 uur per dag 7 dagen per week beschikbaar. Daarna bekijkt u de videocursus via uw eigen computer. U kunt de videocursus bekijken, pauzeren en herhalen zo vaak u wilt tijdens het werken aan uw eigen website.

Neem nu een lidmaatschap op de Cursus Website X5 Compleet en ontvang direct de toegang het volledige pakket van meer dan 10 video cursusonderdelen. In het Compleet Membership heeft u alle uitbreidingsmodules van de videocursus  tot uw beschikking. U heeft hiervoor wel de basiskennis van het programma nodig. Voor gevorderde gebruikers van Website X5 zijn de modules geschikt om snel en gericht de juiste toepassingen van het programma in te kunnen zetten.

Prijs: EUR 39.50

Cursus Allsites compleet onderdelen:

menu & pagina
e-mail formulieren
Sjablonen
Gebruikerstoegang
Dynamische inhoud
E-commerce
Blog en sociale netwerken
Functies voor mobiele apparaten
Database gebruik
Betaalsysteem
Responsive websites
Meertalige websites
Responsive uitleg

 LET OP! De compleet cursus bevat geen basis uitleg. Hiervoor heeft u de Professional versie nodig.

Het programma Website X5 is te koop via Incomedia of als all-in-one pakket te koop via onderneemhetonline

­