Member Services

Beursbox extra

Omdat gewoon niet genoeg is
Met Beursbox Extra gaan we u meer bieden. Maar het meerdere wordt alleen zichtbaar voor beleggers die daar bewust voor kiezen om meer te willen verkrijgen.

Het wordt namelijk een besloten leden onderdeel waar we makkelijk met u kunnen communiceren. U kan namelijk op ieder door u gewenst moment uw eigen map bezoeken en kijken of daar al nieuwe artikelen en documenten in zijn geplaatst.

Zodra we iets nieuws hebben, kunnen we het daar voor u plaatsen, zonder daarvoor uw E-mail inbox verder te vervuilen. Immers, e-mail krijgen we allemaal al genoeg. Nog meer e-mail zit niemand op te wachten. Maar de informatie die u WEL hebben wilt, die wilt u ook wel zelf kunnen benaderen op het moment dat het U uitkomt.

Het vergde wat voorbereiding maar nu kunnen we u de Beursbox Extra service u dan eindelijk bieden!

Mede om het exclusief te houden hebben we besloten er een geringe jaarlijkse vergoeding voor te vragen. We dachten eerste aan een euro per dag, maar dat is voor zo'n nieuwe service die zich nog moet bewijzen te veel. We willen het exclusief houden, maar ondertussen ook vooral voor kleine beleggers wel betaalbaar.
Om een lang verhaal kort te maken, in de introductie periode kost een jaarabonnement op Beursbox Extra slechts EUR 65.00 euro.
Ons streven zal zijn dat u achteraf zult stellen dat we het serieus weggegeven hebben en dat die EUR 65.00 euro echt veel te weinig was!
We willen echter nu vooral eerst onze investering in de software en onze tijd in de uitwerking terugverdienen. Het is immers voor u als belegger opgezet en u gaat er geld mee verdienen. Dat is het streven. Dat houdt in dat we toch minstens voor onze inspanningen vergoed willen worden.
De prijs zal ook na de intro periode zeker omhoog gaan. Het concept is dan ook bewezen en de waarde is dan ook iedere deelnemer duidelijk.
We stellen het echter enorm op prijs als u als eerste het risico met ons wilt nemen en ons met uw deelname een hart onder de riem wilt steken.

Wat gaan we u zeker bieden:

  1. Extra rapporten. Ik heb er al één over een bezoek aan een zonnepanelen park in Duitsland geschreven en ik heb een waterrapport dat ik in 2006 voor de BeursAccent Insiders schreef geactualiseerd en dat gaan Beursbox Extra leden gratis krijgen.
  2. Kortingen op eigen producten en diensten
  3. Kortingen op producten en diensten van derden (Ik ben daarover al in contact met enkele externe aanbieders)
  4. Meer informatie dan ik in de gewone Beursbox Nieuwsbrief kwijt kan. Soms kan ik in de nieuwsbrief geen naam en paard noemen, maar de Beursbox Extra leden krijgen dan wel de verdere informatie
  5. Extra artikelen die ik speciaal voor de Beursbox Extra abonnees zal schrijven
  6. Af en toe concrete tips zoals de potentiële tenbagger tip in de goudsector die 23 mei 2016 is verstrekt!

    U kan u hieronder rechts door te drukken op de groene knop opgeven voor deze nieuwe service

Prijs: EUR 65.00

­