Member Services

In 2006 werd onder de naam Global Energy Newsletter een nieuwe service gelanceerd. Het ging hard dat eerste jaar, met enorme winsten in de energiesector en ingrijpende ontwikkelingen vanwege de fracking techniek die in de VS ontwikkeld en toegepast werd. De degelijke aandelen maakten overigens prachtige winsten, de 'gokjes' waren indertijd een ramp.

Vooral de beperking tot alleen de energiesector bleek te beperkend. De nieuwe naam BeursAccent gaf al aan dat er breder gekeken zou worden. De maandelijkse nieuwsbrief heeft nog altijd veel aandacht voor energie en duurzaamheidszaken, maar ook andere sectoren krijgen veel aandacht. Beurstrends hebben een groot voordeel, ze zijn lang actief.

Ondanks de zware beursjaren heeft de service door de jaren heen steeds weer nette resultaten weten te scoren al staan op dit moment lang niet alle huidige portefeuilleposities op winst. De maandelijkse nieuwsbrief geeft steeds weer nieuwe inzichten en interessante beleggingsmogelijkheden. Als nieuwe abonnee koopt u nu goedkoper in dan de service eerder deed! Dat is het geluk van lagere huidige koersen.

De leden krijgen er binnenkort een extra service gratis bij. Met het opzetten van het membership pakket kunnen we namelijk wat extra services gaan bieden.

Neemt u nu ook een abonnement op BeursAccent!

Prijs: EUR 349.00

(Hieronder ziet u "Gratis" staan bij BeursAccent, maar dat heeft alleen betrekking op de extra periode die u niet afsluit bij een 1 jarig abonnement. Er zijn voordelen te halen met het afsluiten van een langer durend abonnement. Het systeem laat ons niet toe dat onterechte 'gratis' weg te halen.)

Verkrijg direct voordeel door u in een keer voor meerdere jaren te voorzien van de BeursAccent voordelen.

­