Member Services

 • BeursAccent

  EUR 349.00

  In 2006 werd onder de naam Global Energy Newsletter een nieuwe service gelanceerd. Het ging hard dat eerste jaar, met enorme winsten in de energiesector en ingrijpende ontwikkelingen vanwege de fracking techniek die in de VS ontwikkeld en toegepast werd. De degelijke aandelen maakten overigens prachtige winsten, de 'gokjes' waren indertijd een ramp.

  Vooral de beperking tot alleen de energiesector bleek te beperkend. De nieuwe naam BeursAccent gaf al aan dat er breder gekeken zou worden. De maandelijkse nieuwsbrief heeft nog altijd veel aandacht voor energie en duurzaamheidszaken, maar ook andere sectoren krijgen veel aandacht. Beurstrends hebben een groot voordeel, ze zijn lang actief.

  Ondanks de zware beursjaren heeft de service door de jaren heen steeds weer nette resultaten weten te scoren al staan op dit moment lang niet alle huidige portefeuilleposities op winst. De maandelijkse nieuwsbrief geeft steeds weer nieuwe inzichten en interessante beleggingsmogelijkheden. Als nieuwe abonnee koopt u nu goedkoper in dan de service eerder deed! Dat is het geluk van lagere huidige koersen.

  De leden krijgen er binnenkort een extra service gratis bij. Met het opzetten van het membership pakket kunnen we namelijk wat extra services gaan bieden.

  Neemt u nu ook een abonnement op BeursAccent!

  Prijs: EUR 349.00

  (Hieronder ziet u "Gratis" staan bij BeursAccent, maar dat heeft alleen betrekking op de extra periode die u niet afsluit bij een 1 jarig abonnement. Er zijn voordelen te halen met het afsluiten van een langer durend abonnement. Het systeem laat ons niet toe dat onterechte 'gratis' weg te halen.)

 • Beursbox extra

  Beursbox extra

  EUR 65.00

  Omdat gewoon niet genoeg is
  Met Beursbox Extra gaan we u meer bieden. Maar het meerdere wordt alleen zichtbaar voor beleggers die daar bewust voor kiezen om meer te willen verkrijgen.

  Het wordt namelijk een besloten leden onderdeel waar we makkelijk met u kunnen communiceren. U kan namelijk op ieder door u gewenst moment uw eigen map bezoeken en kijken of daar al nieuwe artikelen en documenten in zijn geplaatst.

  Zodra we iets nieuws hebben, kunnen we het daar voor u plaatsen, zonder daarvoor uw E-mail inbox verder te vervuilen. Immers, e-mail krijgen we allemaal al genoeg. Nog meer e-mail zit niemand op te wachten. Maar de informatie die u WEL hebben wilt, die wilt u ook wel zelf kunnen benaderen op het moment dat het U uitkomt.

  Het vergde wat voorbereiding maar nu kunnen we u de Beursbox Extra service u dan eindelijk bieden!

  Mede om het exclusief te houden hebben we besloten er een geringe jaarlijkse vergoeding voor te vragen. We dachten eerste aan een euro per dag, maar dat is voor zo'n nieuwe service die zich nog moet bewijzen te veel. We willen het exclusief houden, maar ondertussen ook vooral voor kleine beleggers wel betaalbaar.
  Om een lang verhaal kort te maken, in de introductie periode kost een jaarabonnement op Beursbox Extra slechts EUR 65.00 euro.
  Ons streven zal zijn dat u achteraf zult stellen dat we het serieus weggegeven hebben en dat die EUR 65.00 euro echt veel te weinig was!
  We willen echter nu vooral eerst onze investering in de software en onze tijd in de uitwerking terugverdienen. Het is immers voor u als belegger opgezet en u gaat er geld mee verdienen. Dat is het streven. Dat houdt in dat we toch minstens voor onze inspanningen vergoed willen worden.
  De prijs zal ook na de intro periode zeker omhoog gaan. Het concept is dan ook bewezen en de waarde is dan ook iedere deelnemer duidelijk.
  We stellen het echter enorm op prijs als u als eerste het risico met ons wilt nemen en ons met uw deelname een hart onder de riem wilt steken.

  Wat gaan we u zeker bieden:

  1. Extra rapporten. Ik heb er al één over een bezoek aan een zonnepanelen park in Duitsland geschreven en ik heb een waterrapport dat ik in 2006 voor de BeursAccent Insiders schreef geactualiseerd en dat gaan Beursbox Extra leden gratis krijgen.
  2. Kortingen op eigen producten en diensten
  3. Kortingen op producten en diensten van derden (Ik ben daarover al in contact met enkele externe aanbieders)
  4. Meer informatie dan ik in de gewone Beursbox Nieuwsbrief kwijt kan. Soms kan ik in de nieuwsbrief geen naam en paard noemen, maar de Beursbox Extra leden krijgen dan wel de verdere informatie
  5. Extra artikelen die ik speciaal voor de Beursbox Extra abonnees zal schrijven
  6. Af en toe concrete tips zoals de potentiële tenbagger tip in de goudsector die 23 mei 2016 is verstrekt!

   U kan u hieronder rechts door te drukken op de groene knop opgeven voor deze nieuwe service

  Prijs: EUR 65.00

 • Goud rapporten

  EUR 39.00

  Goudrapport

  Prijs: EUR 39.00

 • Optiecursus

  EUR 20.00

  De E-mail Optiecursus in één keer ontvangen. Daarnaast kortingen op de Basiscursus en op E-boeken.

  Verder gaan we ook zeker voor u op zoek naar Tips en Kortingen bij derden.

  Doel is om die 20 euro echt heel, heel, héél erg dik terug te verdienen. De 20 euro per jaar is er in feite slechts als drempel om free riders buiten de deur te houden.

  Prijs: EUR 20.00

­